Des de sempre, el meu hobby havia estat dibuixar i pintar, totes les meves llibretes de l’escola estaven decorades i pintades per tots costats, i després d’estudiar la carrera de Disseny Industrial, vaig veure clar que la vessant que més m’agradava era la del disseny gràfic.
Els primers anys de la meva vida laboral van ser en empreses de senyalística i impremtes on podia treballar del que m’agradava, però a un ritme que no em feia estar còmode amb els resultats. Els dissenys havien de ser ràpids i sovint jo hi tenia poc a dir, no podia posar de la meva part.

En el moment que la Lu em va proposar associar-nos per crear la nostra pròpia empresa de disseny, tot i les pors inicials, ho vaig tenir força clar.
A partir d’allà va sorgir Setdedisseny, el projecte que em va permetre dissenyar sota el meu criteri i treballar sense les presses i pressions que no em deixaven explorar tot el meu potencial.
A més, també he pogut desenvolupar projectes relacionats amb la il·lustració com Tresgatitos i Lin i Dot.

Què he aconseguit amb Setdedisseny?
Tenir el meu propi projecte, a part de treballar en el que més m’agrada, m’ha permès conciliar feina i vida familiar, i aquesta il·lusió i determinació queden reflectits en els projectes i manera de treballar.
Al ser una persona molt propera, la comunicació amb el client m’és fàcil, i això m’ajuda a plasmar el que necessiten tot aportant els meus coneixements de disseny de forma efectiva.