Des de petita ja m’encantava inventar coses, dibuixar, muntar i desmuntar infinites vegades un Lego, tot això amb va empènyer a estudiar una branca del disseny, l’industrial, carrera exigent i sovint estressant, amb molts dissenys, entregues i presentacions, una verdadera prova de foc de creativitat i capacitat de treball. Ens van formar amb molts àmbits del disseny per tal de poder donar respostes als nostres futurs clients.

Després de treballar en alguna empresa i sentir que no estava fent realment el que m’agradava, vaig decidir emprendre un nou projecte, a l’inici en solitari. En breu vaig veure que les coses podien funcionar i no vaig tenir cap dubte de proposar a la Sandra, gran amiga i companya d’estudis si volia acompanyar-me en aquesta aventura. I des del 2004 fins el dia d’avui, que seguim lluitant i treballant amb el que ens agrada. Enmig del camí es va incorporar l’Albert, la tercera peça que faltava per completar l’equip.

I així seguim treballant, la Sandra amb el disseny d’imatge i la il·lustració que són el que la fa vibrar, l’Albert agafant la part més tècnica de les pàgines web i jo enfocant-me més amb la creació d’espais. Tots tres treballant, compartint els projectes i agafant-los com a nostres des del principi.

No tota la trajectòria a sigut fàcil, hem passat crisis i moments que ens han fet trontollar, però el nostre sentit emprenedor ens ha fet tirar endavant amb Setdedisseny i amb altres projectes els quals han fet mantenir la il·lusió per seguir endavant.

I avui, des del centre eix de negoci i com a cooperativa seguim il·lusionats amb el nostre projecte, compromesos amb els nostres clients des del minut zero i seguint lluitant perquè les coses funcionin.