Albert Alberca Piany

Quan devia tenir uns 11 anys va arribar el primer ordinador a casa meva, un Sinclair QL que ens van regalar comprant un curs d’informàtica per fascicles per la meva germana gran (era el futur!)
Al cap d’un temps, després de fer-me prou pesat, ja vaig tenir el meu propi ordinador, un amstrad ppc, comprat de segona mà al meu profe d’informàtica, encara el conservo.
Tot el tema informàtic i el relacionat amb la tecnologia em seduïa, i aprofitava tot el que tenia a prop, revistes llibres, companys frikis per seguir aprenent.
Però a l’hora d’escollir carrera vaig anar pel camí que vaig considerar més fàcil, era un bon estudiant, però en aquell moment també jugava a bàsquet, i entrenava més d’un equip, pensava que no me’n sortiria amb Informàtica i vaig cursar, primer Empresarials i després ADE.
Algunes assignatures, com direcció comercial, comerç electrònic o creació d’empreses, em van agradar prou, però després de passar per experiències laborals a la banca i per alguna oficina de diferents empreses, vaig veure que necessitava una feina més creativa i em vaig agafar un any sabàtic per canviar de rumb.
Òbviament vaig tirar cap al que m’havia agradat sempre, i vaig començar a trastejar amb l’html i el, ja desaparegut Flash. Aquí ja vaig començar a col·laborar amb la Sandra i la Lourdes i va i arribar un punt on em van proposar formar part de Setdedisseny, ja que el tema web començava a ser una demanda recurrent dels clients.
Actualment m’he especialitzat en webs en wordpressphp i css, però continuo amb un ull posat a totes les novetats que van sortint, potser de vegades massa i tot.